Web Analytics
HP Banner

ads:

  • GINCOSAN

GINCOSAN

Denumire comună internaţională: Combinaţii Forme de prezentare: Capsule

Ce este şi pentru ce afecţiuni se utilizează?

Gincosan conţine extracte de ginkgo biloba şi ginseng. Are ac­ţiune stimulatoare asupra randamentului cerebral.

Este indicat pentru îmbunătăţirea funcţiilor cognitive, cum ar fi capacitatea de memorare, prevenirea oboselii mentale, ameliorarea tulbură­rilor de concentrare a atenţiei.

Important de ştiut

înainte de începerea tratamentului cu Gincosan, medicul va dori să excludă posibilitatea ca simptomele existente să fie provocate de o afecţiune ce necesită un tratament specific.

Administrarea corectă

Medicamentul se administrează oral, conform indicaţiilor medi­cului. înghiţiţi fiecare comprimat cu un pahar mare de apă.

Dacă săriţi o doză - luaţi doza uitată imediat ce vă amintiţi. Totuşi, dacă se apropie timpul pentru următoarea doză, săriţi peste doza uitată şi reveniţi la programul normal de administrare. Nu admi­nistraţi o doză dublă de medicament.

Cum păstrăm medicamentul - la temperatura camerei, ferit de ume­zeală şi căldură excesive.

Ce efecte adverse pot apare?

Dacă observaţi apariţia unei reacţii alergice la medicament (ur- ticarie, dificultate la respiraţie, umflarea feţei, a buzelor, a limbii, a gâtului) încetaţi administrarea medicamentului şi anunţaţi ime­diat medicul.

Dacă observaţi apariţia următoarelor efecte adverse mai puţin severe, continuaţi administrarea medicamentului şi consultaţi medicul: tulburări gastrointestinale cum ar fi greaţă, durere ab­dominală, diaree; cefalee; rash cutanat; palpitaţii, hipotensiune.

Când nu se administrează?

Medicamentul nu se administrează persoanelor cunoscute cu alergie la oricare dintre componentele produsului, copiilor sub 12 ani sau persoanelor aflate în tratament anticoagulant.

Atenţionări speciale

Au fost raportate unele cazuri în care ginseng a provocat o scă­dere a glicemiei, de aceea administrarea la pacienţii diabetici tre­buie făcută cu precauţie.

Datorită efectelor stimulante ale ginseng medicamentul se vautiliza cu precauţie la pacienţii cu hipertensiune.

Interacţiuni posibile cu alimente sau medicamente

Asocierea ginkgo biloba cu aspirina poate provoca tulburări ale agregării plachetare (tulburări de coagulare a sângelui).

Sarcina şi alăptarea

Nu se cunosc cu exactitate efectele medicamentului asupra sarcinii sau a alăptării. Nu se recomandă administrarea medica­mentului pe durata sarcinii sau a alăptării decât la recomandarea medicului.

Doze recomandate

Adulţi

Se recomandă administrarea a 2 capsule pe zi, dimineaţa şi la prânz. Tratamentul trebuie continuat timp de minim 4 săptămâni. Nu este necesară o ajustare a dozelor la pacienţii în vârstă.

Supradozare

Orice medicament administrat în exces poate provoca efecte adverse severe. Anunţaţi imediat medicul dacă suspectaţi supradozarea.

Până în prezent nu au fost raportate cazuri de supradozare cu Gincosan.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

GINCOSAN

  • Product Code: GINCOSAN
  • Availability: In Stock
  • 0.00€


baner psoriazis

nota*


ads: