Web Analytics
HP Banner

Ads: Listen on Spotify

  • BIAZOL

BiazolDenumire comună internaţională: Bifonazolum
Alte denumiri comerciale: Myco-Fulsemidon, Mycospor
Forme de prezentare: Cremă, Soluţie cutanată


Ce este şi pentru ce afecţiuni se utilizează Biazol?
Bifonazolul este un medicament antifungic din clasa imidazolilor. Acţionează prin distrugerea membranei celulelor fungice. Se utilizează pentru combaterea infecţiilor micotice aie pielii, cum ar fi piciorul de atlet (ciuperca piciorului), onicomicoze (infecţii mi­cotice ale unghiilor), eczeme.


Important de ştiut
Nu încetaţi administrarea tratamentului la dispariţia simptome- lor. Continuaţi administrarea medicamentul pe toată durata de timp prescrisă de către medic.
Medicamentul este destinat exclusiv uzului extern.


Administrarea 
 Biazol
Medicamentul se aplică de.obicei o dată pe zi, preferabil înainte de culcare pe zona afectată şi se masează uşor până la absorb­ţia în piele. înainte de aplicare se recomandă să spălaţi bine şi să uscaţi zona respectivă.

De obicei o cantitate mică de cremă (1/2 centimetri) sau 3 picături de soluţie ar trebui să fie suficient pen­tru o zonă de mărimea palmei.


Dacă săriţi o doză - luaţi următoarea doză imediat ce vă amintiţi. Totuşi, dacă se apropie timpul pentru următoarea doză săriţi pes­te doza uitată şi reveniţi la programul normal de administrare. Nu administraţi o doză dublă de medicament.


Cum păstrăm medicamentul 
 Biazol?

In ambalajul original, bineînchis şi ferit de acţiunea copiilor. Păstraţi medicamentul la temperatura ca­merei ferit de căldură şi umezeală excesivă.

Ce efecte adverse pot apare la  Biazol?

Este foarte puţin probabilă apariţia unei reacţii averse severe. Totuşi, dacă observaţi apariţia unei reacţii alergice la medicament încetaţi administrarea şi consultaţi imediat medicul.


Continuaţi administrarea medicamentului şi consultaţi medicul dacă observaţi apariţia următoarelor efecte adverse: înroşire tre­cătoare a zonei tratate, prurit (mâncărime), uscarea pielii, iritaţie, eczeme sau senzaţie de arsură, durere locală, dermatită de con­tact (inflamaţia alergică a pielii), descuamarea pielii.

Când nu se administrează  Biazol?

Nu se administrează la pacienţii cu hipersensibilitate cunoscută la imidazoli.


Interacţiuni posibile cu alimente sau medicamente
Nu se cunosc interacţiuni cu alte medicamente.


Sarcina şi alăptarea
Nu se cunosc exact efectele medicamentului asupra sarcinii. Consultaţi medicul dacă sunteţi însărcinată sau vă doriţi o sarci­nă.
Nu administraţi medicamentul pe durata alăptării fără a consul­ta mai întâi medicul.


Doze recomandate 
 Biazol
Adulţi
Pentru majoritatea afecţiunilor se recomandă o aplicare pe zi în zona afectată pentru o perioadă de 2 până la 4 săptămâni în funcţie de afecţiune.


Supradozare 
 Biazol
Orice medicament administrat în exces poate avea efecte ad­verse severe. Anunţaţi imediat medicul dacă suspectaţi supradozarea.
Nu se cunosc simptomele supradozării cu bifonazol.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

BIAZOL

  • Brands Apple
  • Product Code: BIAZOL- Pret doar in farmacii cu reteta
  • Availability: Se vinde numai in farmacii!
  • 0.00€


HP Banner

Ads: Listen on Spotify