Web Analytics
HP Banner
  • OXYBRAL SR

Oxybral SRDenumire comună internaţională:Vincamriur
Alte denumiri comerciale: Vincamil, Vincamina
Forme de prezentare: Capsule retard, Comprimate, Drajeuri

Ce este şi pentru ce afecţiuni se utilizează?
Oxybral creşte fluxul de sânge la nivelul creierului şi favorizează funcţiile cerebrale prin creşterea metabolismului cerebral. Este indicat în tratamentul tulburărilor cerebrale legate de vârstă, ateroscleroză, diabet zaharat sau alte modificări trofice ale celulei nervoase, după atacuri cerebrale sau traumatisme craniocerebra- le, în caz de migrenă, vertij (ameţeli severe), tulburări de auz şi de echilibru, tulburări emoţionale cu anxietate şi iritabilitate, dificul­tăţi de concentrare, pierderi de memorie, probleme ale somnului, dezorientare în timp şi spaţiu.
Important de ştiut
Oxybral trebuie administrat cu prudenţă şi în doze mici progre­siv crescânde la persoanele cu sechele de infarct şi aritmii cardi­ace.
Administrarea corectă
Administraţi medicamentul pe cale orală de 2-3 ori pe zi sau conform prescripţiei, preferabil la aceleaşi ore, în timpul mesei sau pe stomacul gol.
Inghiţiţi tabletele întregi cu un pahar mare de apă. Luaţi cap­sulele retard fără a le mesteca, diviza sau zdrobi înainte de a le înghiţi.
Urmaţi întocmai prescripţia şi solicitaţi lămuriri suplimentare medicului sau farmacistului dacă aveţi neclarităţi.
Dacă săriţi o doză -luaţi următoarea doză imediat ce vă amintiţi. To­tuşi, dacă se apropie timpul pentru următoarea doză săriţi peste doza uitată şi reveniţi la programul normal de administrare. Nu luaţi 2 doze odată.
Cum păstrăm medicamentul

In ambalajul original, bine închis şi fe­rit de acţiunea copiilor. Păstraţi medicamentul la temperatura camerei ferit de căldură şi umezeală excesivă. Aruncaţi tabletele expirate sau de care nu mai aveţi nevoie.
Ce efecte adverse pot apare?
Nu au fost raportate efecte adverse la administrarea medica­mentului totuşi încetaţi tratamentul şi anunţaţi imediat medicul dacă observaţi apariţia reacţiilor alergice severe cu probleme res­piratorii, tumefacţii ale buzelor, limbii sau feţei, urticarie.

Când nu se administrează?
Nu se administrează în caz de alergie cunoscută la substanţa activă sau tumori cerebrale.
Atenţionări speciale
Inaintea începerii tratamentului informaţi medicul dacă aveţi boli de inimă sau de ficat.
Luaţi medicamentul exact cum v-a fost prescris de medic pen­tru a obţine maximul de beneficii. Ca să nu omiteţi doze încercaţi să luaţi medicamentul în fiecare zi la aceleaşi ore.
Interacţiuni posibile cu alimente sau medicamente
Nu au fost raportate interacţiuni semnificative ale Oxybralului cu alte medicamente.
Sarcina şi alăptarea
Medicamentul poate fi administrat în sarcină numai cu acordul medicului, după cântărirea beneficiilor şi riscurilor.
Nu se cunoaşte dacă medicamentul poate trece în laptele ma­tern, de aceea consultaţi medicul înainte de a alăpta.
Doze recomandate
Doza uzuală este de 1 capsulă retard de 2 ori pe zi. Dacă se folo­sesc comprimate simple sau drajeuri se administrează la început câte 2 pastile de 3-4 ori pe zi, apoi se scade treptat la 1 pastilă de 3 ori pe zi.
Supradozare
Nu există suficiente informaţii privind supradozarea de aceea anunţaţi imediat medicul dacă suspectaţi această situaţie.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

OXYBRAL SR

  • Product Code: OXYBRAL SR
  • Availability: Se vinde numai in farmacii!
  • 0.00€


baner psoriazis

nota*