Web Analytics
HP Banner

Ads: Listen on Spotify

  • DETRALEX

Detralex
Ce este şi pentru ce afecţiuni se utilizează?

Detralex este o combinaţie de diosmină şi hesperidină. Acesta are rol de protector vascular şi venotonic. Acţionează asupra sis­temului vascular de retur reducând tendinţa de distensie vascu­lară şi staza venoasă; în microcirculaţie normalizează permeabili­tatea capilarelor şi măreşte rezistenţa acestora.

Este indicat pentru tratamentul insuficienţei venoase cronice a membrelor inferioare şi de asemenea pentru tratamentul bolii hemoroidale.

Denumire comună internaţională: Diosminum (Combinaţii)
Forme de prezentare: Comprimate filmate

Important de ştiut
în cazul tratamentului insuficienţei venoase cronice este foar­te importantisă urmaţi tratamentul aşa cum v-a fost prescris de medicul dumneavoastră pentru întreaga perioadă de timp.

Res­pectaţi vizitele la medic, evitaţi în continuare factorii de risc şi respectaţi un regim de viaţă şi stil alimentar sănătos chiar şi după remiterea semnelor şi simptomelor afecţiunii.

Administrarea corectă
Detralex se administrează oral conform indicaţiilor medi­cului. înghiţiţi comprimatele cu un pahar mare de apă.

Dacă săriţi o doză - luaţi doza uitată imediat ce vă amintiţi. Totuşi, dacă se apropie timpul pentru următoarea doză, săriţi peste doza uitată şi reveniţi la programul normal de administrare. Nu admi­nistraţi o doză dublă de medicament.

Ce efecte adverse pot apare la Detralex?

In cazul în care observaţi apariţia unei reacţii alergice (urticarie, dificultate la respiraţie, umflarea feţei, a buzelor, a limbii, a gâtu­lui) încetaţi administrarea medicamentului şi anunţaţi imediat medicul.In cazul apariţiei următoarelor efecte adverse mai puţin severe continuaţi administrarea medicamentului şi informaţi medicul: tulburări gastrointestinale şi neurovegetative minore.

Când nu se administrează Detralex?

Detralex nu se administrează persoanelor cunoscute cu alergie la medicament.

Atenţionări speciale
Anunţaţi medicul dacă observaţi lipsa răspunsului la tratament a afecţiunii pentru care v-a fost prescris medicamentul.

Interacţiuni posibile cu alimente sau medicamente
Nu se cunosc interacţiuni cu alte medicamente.

Sarcina şi alăptarea

Nu este de aşteptat apariţia efectelor adverse dacă medicamen­tul se administrează pe durata sarcinii. Totuşi nu se recomandă administrarea în sarcină fără a consulta medicul.

Nu se cunoaşte dacă medicamentul trece în laptele matern. Nu administraţi medicamentul pe durata alăptării fără a consulta mai întâi medicul.

Doze recomandate Detralex

Insuficienţa venoasâ cronică
Doza uzuală recomandată este de 2 comprimate 
Detralex zilnic.

Boală hemoroidală
Se recomandă administrarea a 6 comprimate 
Detralex zilnic în primele 4 zile, apoi 4 comprimate pe zi în următoarele 3 zile. Pentru preve­nirea recurenţelor se recomandă administrarea a 2 comprimate pe zi timp de până la 3 luni de zile.

Supradozare

Orice medicament administrat în exces poate avea efecte ad­verse severe. Anunţaţi imediat medicul dacă suspectaţi supradozarea.

Nu se cunosc simptomele supradozării cu Detralex.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

DETRALEX

  • Product Code: DETRALEX
  • Availability: Se vinde numai in farmacii!
  • 0.00€


HP Banner

Ads: Listen on Spotify