Web Analytics
HP Banner

ads:

  • Ştergerea tatuajelor cu laserul

Ştergerea tatuajelor cu laserul


Laserul QS Nd:YAG a fost şi este folosit pentru a trata pigmentul dermal, cum ar fi tatuajele negre sau albastre, nevii melanocitici, nevul lui Ota şi Ito.

Şedinţele de ştergere a tatuajelor sunt repetate lunar până la dispariţia completă a tatuajului. Avantajul major este că pielea rămâne integră, fără cicatrice.

Laserul în medicina dentară

Publicitatea, filmele, show-urile televizate şi toate celelalte servicii media sunt centrate în jurul conceptului "dinţi în totalitate albi", care par a proiecta starea de sănătate şi frumuseţea umană

Odată cu imprimarea acestui concept în scoarţa cerebrală a oamenilor, medicii dentişti au învăţat că nu trebuie să trateze doar durerea şi disfuncţia, ci trebuie să acorde o importanţă din ce în ce mai mare esteticii dento-faciale.

Acesta a fost laitmotivul evoluţiei materialelor şi tehnicilor implementate în domeniu.

Cea mai nouă tehnologie care şi-a găsit utilitatea în aria stomatologică este tehnologia laser, care a reuşit să se impună definitiv şi irevocabil în ultimul deceniu. Procedurile terapeutice executate prin această metodă au devenit din ce în ce mai variate.

Laserul stomatologic s-a dezvoltat sub oblăduirea cercetătorilor care au înaintat gradual în universul fototerapiei, reuşind să dea naştere unei aparaturi care mai are doar câţiva paşi de parcurs până la perfecţiune.

Laserul reuşeşte să dovedească umanităţii că există posibilitatea excluderii anesteziei şi turbinei, cei doi factori emblematici ai fobiei şi anxietăţii stomatologice.

Pacientul trebuie să cunoască avantajele multiple ale laserului, care poate îndeplini toate tipurile de tratamente dentare, de la tratamentele estetice (albiri laser-asistate), tratarea hipersensibilităţii dentare, simple modelări gingivale (gingivectomii, gingivoplastii, frenectomii) până la intervenţii asupra ţesuturilor dure dentare - tratarea cariilor şi pulpitelor (diferite tipuri de inflamaţii ale pachetului vasculo-nervos din interiorul dintelui), intervenţii asupra ţesutului osos.

Dacă în urmă cu câţiva ani nici nu se putea vorbi despre posibilitatea înlocuirii parţiale a turbinei stomatologice, acum se discută din ce în ce mai des despre eliminarea totală a acesteia, laserul fiind vehement susţinut de beneficiile sale: tratamente minim invazive (distrugere minimă a ţesuturilor sănătoase, spre deosebire de instrumentarul rotativ convenţional, al cărui prejudiciu este dificil de evitat), scăderea duratei intervenţiilor (procedurile sunt mai rapide), scăderea riscului de infecţie (datorită temperaturii generate în ţesutul tratat, se realizează şi sterilizarea sau dezinfectarea locală), grad redus de sângerare intra şi postoperatorie, pacientul simţindu-se mult mai confortabil, în unele cazuri sunt absente edemul şi tumefacţia (pacientul nu se umflă)

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good
Captcha

Ştergerea tatuajelor cu laserul

  • Product Code: Ştergerea tatuajelor cu laserul
  • Availability: Se vinde numai in farmacii!
  • 0.00€


baner psoriazis

nota*


ads: