A+ A A-

Zir-Fos®

 

Care sunt cauzele dezechilibrului florei intestinale?

Diferiţi factori, precum folosirea antibioticelor, diareea infecţioasă, stresul sau dieta dezechilibrată, curele de detoxifiere cu laxative, clismele, pot modifica echilibrul florei intestinale ducând la tulburări ale tranzitului intestinal. Studiile arată faptul că 5-20% din cei care urmează un tratament antibiotic riscă să prezinte ulterior tulburări de tranzit intestinal ca urmare a dezechilibrului florei intestinale.

Cum se manifestă?

Pacientul cu dezechilibru la nivelul florei intestinale acuză o stare de disconfort abdominal {dureri abdominale difuze), însoţită de balonare, eliminare de gaze în exces (balonare) şi tulburări ale tranzitului intestinal (diaree sau constipaţie).

Care sunt măsurile terapeutice?

Acestea pot fi: dietă echilibrată şi adaptată condiţiilor de apariţie şi manifestărilor clinice, produse de repopulare a florei intestinale (Zir-Fos“), antibioterapie specifică în anumite cazuri, măsuri de echilibrare hidroelectrolitică şi eventual de susţinere a funcţiilor vitale, în toate situaţiile însă, tratamentul de refacere a florei intestinale (Zir-Fos®) nu trebuie să lipsească din schema terapeutică, el fiind indispensabil unei vindecări dedurată.

Zir-Fos* este cel mai performant produs de refacere a florei intestinale, datorită celor mai eficienţi ingredienţi activi descoperiţi până în prezent şi a compuşilor săi vitaminizaţi. Printr-o administrare simplă, Zir-Fos* reglează toate tulburările tranzitului intestinal, fiind singurul cu rezultate benefice atât în ameliorarea constipaţiei, cât şi în tratarea diareei, odată cu alte probleme specifice, precum disconfortul abdominal şi balonarea.

Care sunt aliaţii Zir-Fos* în refacerea bunei funcţionări a digestiei?

Ingredientul attfV probiotic, Bifidobacterium longum W11®, este cea mai comună tulpină de bifidobacterii descoperite la om. Printr-o formulă inovatoare, tulpinile vii de Bifidobacterium longum ajung direct la nivelul colonului, unde aderă la mucoasa intestinală, repopulează flora şi uşurează eliminarea produşilor neabsorbiţi.

Ingredientul prebiotic, reprezentat de Actilight®, este un zaharid patentat, nedigerabii şi neabsorbabil, care ajunge nemodificat în colon, unde devine hrană specifică numai pentru tulpinile de Bifidobacterium longum W11®, Vitaminele din grupul B (B1, B2, B6, Bl 2), atât de necesare bunei funcţionări a organismului, sunt asigurate de Zir-Fos în cantităţile necesare aportuluizilnic normal, respectând reglementarileîn vigoare la nivel european.

Aşadar, Zir-Fos este mai mult decât un probiotic, este un sinbiotic şi chiar mai mult decât un sinbiotic, un "sinbiotic vitaminizat", fiecare ingredient având particularităţi superioare celorlalte produse din gamă. lată de ce Zir-Fos” este recomandat la pacienţii cu dezechilibru al florei intestinale care urmează uh tratament cu antibiotic sau laxative, au diaree infecţioasă sau au unul din următorii factori: stres, dietă dezechilibrată, iar "expertul" In acest caz este unul singur: Zir-Fos pentru ca numai Zir-Fos* reface rapid şi eficient echilibrul florei intestinale.

Cu numai un singur plic pe zi, la cel puţin 2 ore după masă sau între două administrări de antibiotic, timp de 12 zile, Zir-Foşjasigură confortul unui tranzit intestinal normal şi astfel "Face muzica ce-mi place!"

Zir-fos este un supliment alimentar. .

Comments   

 
#1 COMMENT_TITLE_R E Zir-Fos Guest 2017-10-24 10:38
This comment has been deleted by Administrator
 

NSP GK4 suffix " nsp"

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Prev Next

Stat