Web Analytics
HP Banner
  • Izoleucina, Valina si Leucina

Energizantul nostru ecologic!


Energizantul nostru conţine 3 aminoacizi esenţiali - leucină, izoteucină şi valină - şi este preparat exclusiv din materii prime naturale.


IZOLEUCINA participă la formarea hemoglobinei (chimistul german Felix Ehrtich a descoperit izoleucina în hemoglobina în 1903), stabilizează nivelul zahărului din sânge ţi creşte nivelul de energie ta fel ca vatina, precursor al glutaminei şi alaninei, în timpul exerciţiitor fizice intense. Izoleucina şi valina funcţionează ca un combustibil al celulelor, acestea având un rol important în sinteza proteinelor.

O cantitate adecvată de izoleucina poate vindeca ruptura musculară, permiţându-i să crească. Are un rol important în bodybuilding. Este un aminoacid ce nu poate fi produs de corpul uman, ajutând la formarea muşchilor şi repararea ţesuturilor musculare, izoleucina poate fi găsită în brânza de vaci, peşte, carne de pui şi alune. Deficienţa de izoleucina produce efecte similare ca şi hipoglicemia: dureri de cap, ameţeli, oboseală, depresie.

LEUCINA menţine sănătatea ţesuturilor, susţine organismul după o intervenţie chirurgicală şi stimulează sinteza proteinelor. Este un aminoacid esenţial ce formează toate tipurile de proteine incluse în ţesuturile musculare. Studii ştiinţifice au demonstrat faptul că doar câteva grame de leucină îmbunătăţesc performanţele atletice.

Leucină este construită pentru a preveni pierderea de masă musculară şi a poftei de mâncare. Aceasta nu poate fi produsă de organismul uman. Singurul mod de obţinere a unei cantităţi suficiente este consumul anumiţor alimente ce conţin leucină: carne, pui, peşte, alune, seminţe de soia, ouă, lapte.

Leucină este indispensabilă organismului uman - reprezintă 8% din aminoacizii aminoacizii structurii proteinelor şi este cantitativ al patrulea aminoacid din ţesutul muşchilor scheletici. Aceasta intră în structura proteinelor şi are grijă de multe reacţii chimice.

Suplimentează organismul cu energie în condiţii de stres, păstrează glicogenul din muşchi, menţine balanţa de azot, îmbunătăţeşte concentrarea, este utilizat în special de ficat, încetineşte degradarea ţesuturilor musculare, este prezent în cantităţi mari în hemoglobina (-15%), este necesară pentru creşterea optimă a copiilor şi are un rol important în reconstrucţia osoasă, a ţesuturilor musculare şi a pielii după o leziune.

VALINA ajută la regenerarea ţesuturilor, menţine balanţa de azot în organism (când balanţa are o valoare pozitivă, organismul are o cantitate suficientă de proteine), ajută la buna funcţionare a creierului, la dezvoltarea musculară şi la coordonare, împreună cu leucină şi izoleucină produce proteine la nivel muscular, în timpul efortului fizic arzându-se cantităţi mari de valină. Surse alimentare de valină: carne de vacă, carne de pui, carne de porc, cereale, alune, ciuperci.

Valina ajută la pierderea surplusului de azot, întrucât prezenţa în exces a acestei substanţe în organism este toxică pentru ficat, capabil să transporte azotul către alte ţesuturi unde este nevoie. Valina poate vindeca bolile de ficat şi ale vezicii biliare, protejăndu-le de efectele negative.

Are rol important în regresul encefalopatiei hepatice sau în regresul efectelor alcoolului asupra creierului, ©eficienţa de valină poate afecta stratul de mielină al nervilor, cauzând condiţii neurologice degenerative.

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

Izoleucina, Valina si Leucina

  • Brands Apple
  • Product Code: Izoleucina, Valina si Leucina
  • Availability: Se vinde numai in farmacii!
  • 0.00€


Related Products

Grasimile , colesterolul si boli cardiovasculare

Grasimile , colesterolul si boli cardiovasculare

Grasimile astupa vasele   Bolile cardio-vasculare cauzate de ateroscleroză reprezintă prima ca..

0.00€

Dieta fără gluten

Dieta fără gluten

Dieta fără gluten              ..

0.00€

HP Banner