A+ A A-

Asociatia pacientilor cu afectiuni hepatice din Transilvania

 

Asociaţia pacienţilor cu afecţiuni hepatice din Transilvania are drept obiectiv principal creşterea accesului la tratament pentru bolnavii cu afecţiuni hepatice cronice.

CONTACT

Preşedinte: Stelian Mărginean ALTE INFORMAŢII:

Bld. Griviţei nr. 91, Bloc 7, Scara D, ap. 6, Braşov

Tel: 0721.304.160,

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">  E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

WEB:www.hepato.ro

CIF: 25223660

Banca: Transilvania, Sucursala Braşov Str.13 Decembrie nr.17

ContIBAN:R067 BTRL 00801205 R32415XX

       
       
 

Asociatia pacienţilor cu afecţiuni hepatice din Transilvania are drept obiectiv principal creşterea accesului la tratament pentru bolnavii cu afecţiuni hepatice cronice. Asociaţia îşi propune, de asemenea, să lanseze o platformă naţională de dezbatere pentru pacienţii afectaţi de incoerenţa politicilor de sănătate şi de lipsa transparenţei sistemului de asigurări de sănătate din România.


Asociatia pacienţilor cu afecţiuni hepatice din Transilvania (filială a APAH- RO) militează pentru apărarea drepturilor pacienţilor diagnosticaţi cu maladii de acest tip. Accesul la tratament pentru bolnavii cu afecţiuni hepatice cronice este esenţial. Tocmai de aceea, misiunea organizaţiei este clară: totul pentru pacienţi, drepturi şi informare corectă.

In martie 2012, asociaţia a organizat în premieră, la Cluj, alături de compania Houston NPA, prima ediţie a conferinţei „HepatoPac”. Evenimentul a reunit peste 100 de persoane, bucurându-se de prezenţa preşedintelui asociaţiei la nivel naţional, Marilena Debu, precum şi a reprezentanţilor APAH din toate filialele.

In cadrul acţiunii au fost abordate o serie de subiecte menite să vină în sprijinul pacienţilor diagnosticaţi cu afecţiuni hepatice.

Printre cele mai dezbătute teme s-au numărat: evoluţia naturală a hepatitelor şi factorii care o influenţează; cauzele diagnosticării tardive a hepatitelor; când, ce, de câte ori trebuie făcute şi ce înţeles au testele de laborator pentru pacienţii cu hepatită;perspectivele tratamentului hepatitelor; vaccinul (imunizarea activă) şi imunoglobulinele (imunizarea pasivă).

Nu lăsa hepatita să învingă! Luptă pentru sănătatea ta!

NSP GK4 suffix " nsp"

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Prev Next

Stat